De dagelijkse motor van de partij

Het bestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de vereniging. Het bestuur draagt de visie van de vereniging uit naar buiten toe en zorgt dat alle benodigde zaken geregeld worden.

Ufuk Serik
Voorzitter
Ik zit nu in mijn derde jaar van de leraren opleiding Maatschappijleer en sinds april 2018 ben ik voorzitter en trots op het bestuur van HvASamen.
ufuk.serik@hva.nlFacebook Ufuk Serik
Gerlof Donga
Vicevoorzitter

Voor mij is het belangrijk dat studenten en medewerkers samenwerken aan een mooie toekomst voor de HvA. Dat kun je het beste doen bij HvASamen!

Alessandro van Haag
Secretaris
Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding tot Maatschappijleer docent. Sinds april 2018 ben ik onderdeel van het bestuur en het geweldige team van HvASamen. Sinds oktober 2018 ben ik voorzitter van de CMR commissie: Onderwijs, Studentenzaken en Kwaliteit.
Bestuur@hvasamen.nl
Oumaima El Hammouti
Penningmeester
Ik ben een derdejaars bestuurskunde student. Vanaf december 2018 ben ik actief voor HvASamen. Als partij proberen wij een betere HvA te creëren.
Jari Kuipers
Algemeen Bestuurslid
Ik zit in mijn derde jaar van de Human Resource Management opleiding en ik zit al bij HvASamen sinds haar ontstaan. Ik ben naast HvASamen erg actief binnen de HvA in mijn rol als vicevoorzitter van de CMR en als lid van Student Actief.
Bestuur@hvasamen.nl
Bram Buskoop