Scholingsactiviteiten

HvASamen verzorgt voor haar leden een aantal scholingen, leden worden op de hoogte gehouden van de komende scholingsactiviteiten. Zie hieronder de scholingsactiviteiten die wij aanbieden. De HvA organiseert ook regelmatig cursussen voor actief studenten, klik hier voor de link.

Activiteiten:

• Actief burgerschap: De professional als drager en promotor van democratische waarden in de samenleving.
  • Cursus goed studeer en werkklimaat: Hoe we met de inrichting van gebouwen leren en kenniscreatie kunnen stimuleren.
  • Cursus Co-creatie: Hoe we samen met studenten en medewerkers het curriculum kunnen vernieuwen.
  • Cursus innovatie en/in de stad: Vergroening en een duurzame stad (autovrij en fiets-rijke campus).
  • Cursus ander onderwijs: Student als eigenaar van het leerproces, de docent als beroepsprofessional, de HvA als kennisinstelling en het curriculum van de opleidingen.
  • Cursus ledenwerving en partijvorming.