De dagelijkse motor van de partij

Het bestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de vereniging. Het bestuur draagt de visie van de vereniging uit naar buiten toe en zorgt dat alle benodigde zaken geregeld worden.

In het bestuur is de voorzitter verantwoordelijk voor de externe contacten. De vicevoorzitter is belast met scholing en evenementen. Onze penningmeester is belast met de organisatie van de financiën. De secretaris heeft standaard te taken om vergaderingen te notuleren, uitnodigingen te versturen en andere correspondentie te beheren. Voor 2018-2019 bestaat het HvASamen-bestuur uit een zestal leden. Naast de vier functies hierboven benoemd zijn er ook nog twee algemeen bestuursleden, die de bestuursleden ondersteunen en adviseren met betrekking tot hun taken.

Voorzitter: Ufuk Serik

Vicevoorzitter: Gerlof Donga