De dagelijkse motor van de partij

Het bestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de vereniging. Het bestuur draagt de visie van de vereniging uit naar buiten toe en zorgt dat alle benodigde zaken geregeld worden.

Alessandro van Haag
Voorzitter

Ik zit nu in mijn vierde jaar van de opleiding tot maatschappijleer docent, afgelopen jaar heb ik mij binnen HvASamen als secretaris ingezet. Ik ben lid van de Centrale medezeggenschapsraad. Ik vind het belangrijk dat de partij en medezeggenschap toegankelijk is voor iedereen, neem daarom gerust contact op met mij!

Bestuur@hvasamen.nlhttps://www.facebook.com/HvASamen/
Gerlof Donga
Vicevoorzitter

Voor mij is het belangrijk dat studenten en medewerkers samenwerken aan een mooie toekomst voor de HvA. Dat kun je het beste doen bij HvASamen!

Paul de Groot
Secretaris

Ik ben een vierdejaars Business IT & Management student en ik ben sinds vorig studiejaar lid van HvASamen. Door de studenten een podium te geven voor elkaar én naar de school toe wil ik het saamhorigheidsgevoel op de HvA vergroten.

Wij zoeken jou!

Interesse? Mail het bestuur!

Jari Kuipers
Algemeen Bestuurslid

Ik zit in mijn derde jaar van de Human Resource Management opleiding en ik ben lid van HvASamen sinds haar ontstaan in 2016. Ik ben altijd al actief geweest binnen de HvA en zit momenteel voor mijn tweede jaar in de CMR.

Wij zoeken jou!
Algemeen Bestuurslid

Interesse? Mail het bestuur!