Onze mensen

Wie HvASamen maken tot partij

HvASamen heeft leden die zich actief inzetten om de hogeschool beter te maken voor studenten en medewerkers. Dit zijn bestuursleden, raadsleden maar ook vrijwilligers die via allerlei wegen van zich laten horen. We organiseren voor al deze mensen vergaderingen en gezelligheidsbijeenkomsten.

Allereerst is er een bestuur wat zich dagelijks bezighoudt met alle interne aangelegenheden: van het organiseren van ledenbijeenkomsten tot evenementen en acties. Wie er in het bestuur zit kun je hier terugvinden. Ook kent HvASamen gekozen vertegenwoordigers. Dat zijn mensen die de klachten die ze van studenten en medewerkers horen omzetten in ideeën en beleidsvoorstellen. Klik op deze link om te bekijken wie dat zijn.

Naast de bestuursleden en raadsleden kent HvASamen nog een veeltal aan vrijwilligers die zich bezighouden met hoe de hogeschool verbeterd kan worden. Ze helpen de bestuursleden en raadsleden met het organiseren van acties en zijn ook de oren en ogen voor de vereniging.