14 november organiseerden wij een borrel voor onze leden, maar ook voor geïnteresseerden. Dit met als doel: HvA studenten en medewerkers informeren over wat HvASamen doet en waar wij voor staan, maar ook mogelijk nieuwe leden bij onze partij te betrekken. De borrel was een succes, wij hebben nieuwe leden erbij gekregen en meer studenten kunnen informeren over de mogelijkheden die er zijn binnen de HvA.

In totaal hebben wij 5 nieuwe leden erbij gekregen, waarvan een aantal leden actief gaan participeren in de partij. De andere leden zijn al actief bezig met activiteiten binnen en buiten de HvA, ze steunen het gedachtegoed van HvASamen. Na aanleiding van dit succes willen wij de komende periode nog een borrel organiseren.

De nieuwe leden voorzien de partij van nieuwe input waar ze tegenaan lopen in de HvA. Aangezien HvASamen nu 2 jaar ervaring heeft binnen de medezeggenschap kunnen wij snel de juiste weg vinden binnen de organisatie om zo verandering te bewerkstelligen. Daarnaast hopen wij de volgende verkiezingen meer leden in deelraden te krijgen, zodat wij een grotere slagkracht krijgen om de belangen van studenten en medewerkers te kunnen realiseren.

Hierbij verwelkomt het bestuur van HvASamen de nieuwe leden!