Dinsdag 23 oktober hebben wij onze eerste nieuwsbrief gestuurd naar onze leden en geïnteresseerde. In deze nieuwsbrief vertellen wij wie wij zijn en wat wij vinden, de acties die wij ondernomen hebben en de acties die wij gaan ondernemen.

De HvA heeft, net als veel andere hogescholen, moeite met om de medezeggenschap onder de aandacht van de studenten te brengen. HvASamen vindt het belangrijk dat studenten en medewerkers zich gaan inzetten en bemoeien met de koers van de HvA. Daarom is communicatie erg belangrijk, met deze nieuwsbrief wilt HvASamen bijdragen aan het verbeteren van deze communicatie. Uiteraard is de nieuwsbrief geschreven uit het perspectief van onze partij en daarmee zal de nieuwsbrief relevante artikelen bevatten voor onze leden.

Klik hier voor onze eerste nieuwsbrief.