Sinds maandag kunnen de studenten en medewerkers stemmen voor de faculteitsraden en de centrale medezeggenschapsraad (CMR). Dit jaar doen een recordaantal studenten mee aan deze verkiezingen, dat betekent meer keus. De opkomst van de CMR verkiezingen staat nu nog onder de 3 %.

Volgens HvASamen lijsttrekker Alessandro van Haag:

“De afgelopen dagen heb ik verschillende studenten gesproken en gevraagd om vooral te gaan stemmen. Vaak hoorde ik: ‘wat is de CMR?’. Veel studenten geven aan dat ze één of twee mailtjes voorbij hebben zien komen. Bij volgende verkiezingen moet er meer aan promotie worden gedaan zodat de beste kandidaten gekozen kunnen worden.”

 

HvASamen roept in ieder geval iedereen op die nog niet gestemd heeft; breng je stem uit op: https://app.verkiezingen.mijnhva.nl/.

Dit is een belangrijke kans voor studenten om invloed uit te oefenen op het beleid van de HvA.

 

Al gestemd? Motiveer dan medestudenten en medewerkers om vooral te gaan stemmen!