De Algemene Ledenvergadering van HvASamen heeft een zestal nieuwe bestuursleden gekozen. Drie ervan komen uit het oude bestuur over, drie bestuursleden zijn nieuw.

Voorzitter van het bestuur wordt Ufuk Serik, nu raadslid voor HvASamen in de Centrale Medezeggenschapsraad. Vicevoorzitter van de partij zal Gerlof Donga zijn, ook raadslid en eerder algemeen bestuurslid voor HvASamen. Nieuwkomers zijn Oumaima El Hammouti in de functie van penningmeester en Alessandro van Haag in de functie van secretaris.

Als algemeen bestuursleden zullen oudgedienden Jari Kuipers en Bram Buskoop de vier in functie gekozen bestuursleden ondersteunen. Serik is blij als voorzitter met dit nieuwe bestuur aan de slag te mogen om de HvA te vernieuwen: “Het nieuwe bestuur geeft mij het vertrouwen om als voorzitter het komende jaar nog zichtbaarder te worden voor de gehele HvA-community en nieuwe activiteiten te ontplooien die in het belang van ons allemaal zijn. Als voorzitter zal ik daar zeker een voortrekkersrol in nemen.”

Een van de eerste taken van het bestuur is het zorgen voor een grotere basis. Hoe meer actieve leden de vereniging heeft, hoe meer HvASamen kan betekenen voor studenten en medewerkers, zo geeft Serik aan.

De pagina met daar de nieuwe bestuursleden is hier te vinden.